Om Oss

OM MILPOL.SE

MilPol är en butik som tillhandahåller kläder och produkter till uniformerad personal, såsom väktare, ordningsvakt, polis och fler.
Företaget bakom MilPol har i över 12 år drivit handel med produkter inom actionsport. 2020 startades MilPol.se som en avknoppning till denna verksamhet.

MILPOL.SE

Vi tillhandahåller produkter av högkvalité som tåls att användas inom yrket. Oavsett om du är företagsledare som söker en ny leverantör eller privatperson som vill ha den bästa utrustningen så hjälper våran personal er att hitta rätt. 

WIZEGUY SWEDEN AB

MilPol.se drivs av Wizeguy Sweden AB som har jobbat med e-handel i många år. Vårt mål har alltid varit att förbättra kundservice, orderhantering och leveranstider. Det har gjort att vi byggt upp bra system för att hantera beställningar fort från vårt egna lager. Det ger oss en stor fördel då vi kan gå ut på lagret och titta, känna på produkterna mm. Milpol.se är ett led i vår utveckling då vi alltid letar nya marknader och lösningar. Vi har sett ett behov av dessa produkter från kunnig personal som kan hjälpa till att hitta rätt produkt och även hjälpa till snabbt när det blir fel. 

UPPGIFTER

Wizeguy Sweden AB
Söderforsgatan 33
75228, Uppsala
Orgnummer 556699-4488

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop

Lägg till ordernot Redigera ordernot
Uppskatta frakt
Lägg till en kupong

Uppskatta frakt

Lägg till en kupong

Kupongkod fungerar i kassan